Uw leverancier van brandstoffen en smeermiddelen


Brandstoffen

Levering “aan huis” of “op het werk” van brandstof

Zonder brandstof valt alles stil, dat is zeker. Maar wat betekent dit voor uw bedrijf? Hoe controleert u de geleverde kwaliteit en prijs en behaalt u voordeel met een eigen tanklocatie? Of wanneer u nog geen eigen tanklocatie heeft: is dit inderdaad voordeliger? Wie zorgt voor de tanks, voor de milieuvergunningen en hoe gaat het met leveringen? PK Olie rekent het u voor: helder, praktisch en duidelijk en regelt het daarna voor u. Zo simpel kan het zijn. Tankwagens die zonodig binnen enkele uren de brandstoffen – uiteraard van alleen de hoogste kwaliteit – bij u thuis of op het werk leveren.

Deskundig advies en deskundige service

Deskundig advies, deskundige service. Het blikveld van onze medewerkers reikt verder dan onze producten. Wij zijn u ook graag van dienst met advisering op het gebied van opslag, milieuvoorschriften en veiligheid. Daarnaast staat een team van monteurs via ons ter beschikking, zodat uw installatie in topconditie blijft verkeren.

Via onderstaande links vindt u de productinformatie- en veiligheidsbladen van de brandstoffen die wij leveren. Deze informatie is indicatief, voor verdere product- en veiligheidsvragen kunt u ons bereiken via info@pkolie.nl of 0180-515950


Actuele Brandstofprijzen

Vind een product

Er zijn geen resultaten gevonden


© 2021 PK Olie B.V. - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design